Техника ТЕМП - агенција за привремено вработување
Техника ПЕРМ, агенција за постојано вработување на англиски јазик Босна и Херцеговина - Техника ПЕРМ решавање на предизвиците за работодавачите Република Македонија - Техника ПЕРМ слободни работни места
TEL.: +386 31 450 800   Tehnika temp Blogger   TehnikaPERM on LinkedIN   TehnikaPERM on Twitter   TehnikaPERM on Facebook   Tehnika TEMP na portalu YouTube   TehnikaTEMP on Facebook
Регрутирање и селекција Евалуација и оценување Тестирање вештини За нас
Техника ТЕМП, агенција за привремено вработување
Техника Темп, агенција за вработување
Техника ТЕМП, регрутирање
 

Нашата визија е да ги задоволиме потребите од работна сила на нашите клиенти, овозможувајќи им да се фокусираат на нивната основна дејност, додека ние се грижиме за останатото. Вложуваме многу напори за регрутирање на вистинските кандидати, нудење поддршка на нашите партнери и стекнување на нивната доверба и почитување. Настојуваме да бидеме ефикасни, брзи и секогаш достапни, со цел да ги реализираме барањата во најкус временски рок.

Компанијата Техника д.о.о. го прославува својот 15-ти роденден. Во изминативе 15 години успешно вработивме над 3000 квалификувани и неквалификувани физички работници и професионални работници со посебни квалификации. Недостигот од работна сила во Европа предизвикува многу проблеми. Благодарение на нашите канцеларии за вработување во Македонија и Босна, имаме стратешка предност во регрутирањето добри работници од балканскиот регион и настојуваме да да ги исполниме барањата на нашите клиенти. Во овие 15 години никогаш не сме имале тужба против нас, секогаш сме ги исплаќале сите работници, даноци и другите обврски кон државата.

TehnikaPERM TehnikaTEMP TehnikaTEMP TehnikaTEMP TehnikaPERM TehnikaPERM
Компанија БиХ: ПЕРМ ТЕХНИКА д.о.о

  Компанија ?????: ТЕХНИКА ПЕРМ ДОО СКОПЈЕ   Компанија Словенија: ПОДЈЕТЈЕ ТЕХНИКА д.о.о
Техника ПЕРМ Српска 2, 78000 Бања Лука, Босна и Херцеговина Адреса: Српска 2, 78000 Бања Лука, Босна и Херцеговина
   
Техника ПЕРМ Контакт лице: Саша Бланиќ Контакт лице: Саша Бланиќ
   
Техника ПЕРМ T: +387 51 492 422 Телефон: +387 51 492 422
   
Техника ПЕРМ Е-пошта: sasa.blanic@tehnikaperm.com Е-пошта: sasa.blanic@tehnikaperm.com
 
Техника ПЕРМ Српска 2, 78000 Бања Лука, Босна и Херцеговина Адреса: ДАНЕ КРАПЧЕВ Вр.13 СКОПЈЕ-ЦЕНТАР
   
Техника ПЕРМ Контакт лице: Саша Бланиќ Контакт лице: андреј миртиц
   
Техника ПЕРМ T: +387 51 492 422 Телефон: +389 (0)71 958 444
   
Техника ПЕРМ Е-пошта: sasa.blanic@tehnikaperm.com Е-пошта: andrej.mirtic@tehnikaperm.com
 
Техника ПЕРМ Камнишка улица 47, 1000 Љубљана, Словенија Адреса: Камнишка улица 47, 1000 Љубљана, Словенија
   
Техника ПЕРМ Контакт лице: Игор Дајиќ Контакт лице: дир. на продажба Игор Дајиќ
   
Техника ПЕРМ T: +386 31 450 800 Телефон: +386 31 450 800
   
Техника ПЕРМ Е-пошта: igor.dajic@tehnikatemp.com Е-пошта:  igor.dajic@tehnikatemp.com
 
ВРАБОТЕНИ
 
Saša Blanić

Саша Бланиќ
Регрутер за продажба во БиХ
m: +387 66 028 028
   
Igor Dajić

андреј миртиц

Branch Manager
m: +389 71 958 444
   
Igor Dajić

Sabina Velić

Регрутер
e: sabina.velic@tehnikatemp.com
m: +386 31 450 800
Нашата мисија е да ги решиме потребите за работна сила на нашите клиенти
Техника ПЕРМ и нашите партнери
ПЕРМ ТЕХНИКА д.о.о.
Техника ПЕРМ, веќе 15 години со Вас   Техника ПЕРМ и Бонитете
Техника Лтд - дел од Групацијата Индустриале Company Tehnika Ltd is a part of Industriale Group © 2016 Техника Лтд - дел од Групацијата Индустриале