Tehnika TEMP - temporary staffing agency
English Bosna i Hercegovina Makedonija
TEL.: +387 66 028 028   Tehnika temp Blogger   TehnikaPERM on LinkedIN   TehnikaPERM on Twitter   TehnikaPERM on Facebook   Tehnika TEMP na portalu YouTube   TehnikaTEMP on Facebook
REGRUTACIJA I SELEKCIJA PROCJENA I OCJENA TESTIRANJE VJEŠTINA O NAMA
Recruitment and selection
Recruitment, selection, Tehnika TEMP
Tehnika TEMP, recruitment, selection
 

PRIVUĆI, PREPOZNATI I IZABRATI NAJBOLJE ZAPOSLENIKE

TehnikaPerm je savršen partner jadransko-balkanske regije kada je u pitanju zapošljavanje u automobilskoj, farmaceutskoj i drugim industrijama. Naši regruteri u Sloveniji, BiH i Makedoniji rade po principu “savršenog podudaranja“, povezujući odgovarajuće kandidate sa odgovarajućim poslodavcem. Zahvaljujući velikoj industriji koju imamo i našem poznavanju stanja u region, naš odabir nove radne snage za PERM ili TERM je prilagođeno svakom klijentu.

Ulaganje u prave zaposlenike je jedan od najvažnijih faktora za uspjeh vaše kompanije, a odabir njih je druga priča, pa hajde da mi radimo svoj posao a vi radite svoj. Mi provjeravamo iskustvo, stručnost, posebne vještine, karakter, radne navike i vršimo procjenu kandidata. Testiramo ih prema traženoj poziciji kako bi se kandidat uklopio u vašu radnu sredinu. Tokom godina razvili smo procese za masovnu selekciju i testiranje spretnosti privremenih radnika agencije i prilagodili postupak zapošljavanja za privremene kandidate koristeći sve trenutne testove za procjenu potencijala kandidata.

 
TehnikaPERM local recruitment

Lokalno zapošljavanje

   
TehnikaPerm je prisutna u Sloveniji, Bosni i Makedoniji, samim tim u potpunosti pokrivamo i upravljamo lokalnim tržištem. Naše dugoročno prisustvo nam daje detaljna saznanje o ekonomiji, političkoj situaciji, dostupnosti kandidata i o prosječnim platama. Naše kancelarije se nalaze u Ljubljani – Slovenija, Skoplju – Makedonija i u Banjoj Luci – Bosna i Hercegovina.
 
TehnikaPERM - cross border recruitment Prekogranično zapošljavanje
   
TehnikaPerm upravlja jadransko-balkanskom regijom. Naši regruteri upravljaju potencijalnim zapošljavanjem hrvatskih, srpskih ili bugarskih kandidata iz jedne od kancelarija ili iz same zemlje. Pošto je stručnjake ponekad teško naći, postoji dosta prekograničnog zapošljavanja, tako da je migracija radi posla u ovoj regiji normalna pojava.
 
TehnikaPERM - Recruitment for European Union Zapošljavanje za Evropsku Uniju
   
Zahvaljujući dobrom sistemu školovanja i razvijenoj industriji u bivšoj Jugoslaviji, kandidati iz jadransko-balkanske regije su se dokazali kao pouzdani i kvalifikovani radnici. Region nudi vrijedne fizičke radnike, kvalifikovane i nekvalifikovane, te široku paletu stručnjaka i obrazovanih radnika (npr. inženjere, arhitekte, farmaceute i stručnjake iz oblasti teške metalne industrije...). Postavlja se pitanje radnih dozvola za Evropsku uniju, koje su u 90% slučajeva rješive, naročito kada iz Srbije, Makedonije i Bosne zapošljavanom na neodređeno profesionalne radnike sa specifičnim kvalifikacijama, kao što su zavarivači, inženjeri, vozači kamiona i slično.Radnici firme TehnikaPERM rade ruku pod ruku sa klijentima, kako bi dobili odgovarajuće radne dozvole za odabrane kandidate.
 
TehnikaPERM - Headhunting recruitment Potraga za najboljim kandidatima
   
 
Potraga za najboljim kandidatima je metoda zapošljavanja koja se primjenjuje kada su potrebe klijenta poslodavca za otvoreno radno mjesto vrlo specifične. Tada regruteri TehnikePERM aktivno učestvuju u direktnom traženju i pozivanju željenih kandidata, pristupajući im sa velikom pažnjom. Regruteri TehnikePERM imaju ulogu posrednika između kandidata i klijenta, pomažući im da sklope dogovor.
 
Tehnika Perm može da zaposli različite profile kandidata:
 
TehnikaPERM can recruit executives Glavne izvršne pozicije (generalne direktore, izvršne direktore, finansijske direktore i članove odbora)   TehnikaPERM can recruit candidates in marketing, accountatn ... Profesionalci bez rukovodečih odgovornosti ( marketing eksperti, računovođe, brend menadžeri)
TehnikaPERM can recruit Senior Managers Izvršni, glavni menadžeri (menadžeri prodaje, šefovi računovodstva, menadžeri za odnose sa javnošću)
  TehnikaPERM can recruit assistants, secretaries ... Osoblje u kancelariji ( asistenti, sekretarice, radnici u administraciji)
TehnikaPERM can recruit Managers Niži menadžeri (menadžeri proizvodnje, lokalni menadžeri)
  TehnikaPERM can recruit production workers Radnici u fabrikama i proizvodnji.
TehnikaPERM can recruit Specialists Eksperti u sektorima vrhunskih odjeljenja ( inžinjerstvo, IT, medicina)
     
 

TehnikaPERM GARANTUJE

 

1.

Pružanje brzih, diskretnih i povjerljivih rješenja za vaše potrebe zapošljavanja, uključujući testiranja jezičkih vještina, procjenu 360, psihološke testove i ispitivanje vještina.

   
2. Da će biti sa vama korak po korak tokom procesa zapošljavanja, održavajući komunikaciju između vas i kandidata.
   
3. Široku listu potencijalnih kandidata i izbor tri najprikladnija kandidata za vaše potrebe uz detaljan izvještaj o svakom kandidatu.
   
4. Veliki izbor fizičkih kvalifikovanih i nekvalifikovanih radnika, te profesionalnih radnika sa specifičnim kvalifikacijama sa regije Balkana.
   
5. Pronalazak novog kandidata u roku od 6 mjeseci u slučaju da vam izabrani kandidat ne odgovara (za izvršne, više i niže menadžere, za profesionalna i specijalna zanimanja).
 
TehnikaPerm - Proces zapošljavanja:
 
TenikaPERM - analysis of job requirement and job specification Analiza zahtjeva za zaposlenje i specifikacija radnih mjesta   TenikaPERM - interviews, tests, assessments Intervjuisanje, testiranje, procjenjivanje
TenikaPERM - search of potential matchmaking between industries Potraga za potencijalnim partnerima između industrija   TenikaPERM - report preparation for three selected candidates Priprema izvještaja za tri odabrana kandidata
TenikaPERM - job adds distribution Objavljivanje oglasa za zaposlenje (lokalni portali za zapošljavanje, internet i društvene mreže, po potrebi radio oglašavanje i dijeljene letaka)   TenikaPERM - client decision Odluka/izbor klijenta
TenikaPERM - pre-selection process Predizborni proces   TenikaPERM - oinalization of recruitment process Finalizacija
 
TehnikaPERM, With you allready for 15 years   TehnikaPERM and Bonitete
Company PERM Tehnika Ltd is a part of Industriale Group © 2016